Hubriding – Den perfekte motorsykkelferien?

Hubriding – Den perfekte motorsykkelferien?

Publisert: | Sist endret:

I 2020 oppsto et nytt konsept i MC-verdenen, nemlig Hubriding. Noe av det mest innovative innen norsk reiseliv det siste året. Kan det være at dette er den perfekte norgesferien for oss motorsykkelentusiaster i år?

Det høres ikke feil ut med lovnader om «sving- og opplevelsesgaranti». Klarer du å forestille deg en hel uke med svinger, terreng, grus, asfalt, natur og opplevelser dag etter dag uten å måtte flytte på utsyr. Da kan Hubriding være noe for deg.

Hva er Hubriding?

Har du ikke hørt om konseptet enda? Hubriding er et konsept utviklet av Straand Hotel i Vrådal sammen med en rekke MC- og Classic car entusiaster. Et konsept hvor du bor på hotell og nyter nye og spennende kjøreruter hver eneste dag. I rutene er det lagt inn serverdigheter og spisesteder som er verdt et besøk. Du velger selv hvilke ruter du ønsker å kjøre etter hvor langt du vil kjøre, hva slags underlag du ønsker å kjøre på og vanskelighetsgrad. Hubriding har mange ulike ruter å velge mellom.

Hvorfor skal man velge Hubriding?

Hubriding.no er perfekt for deg som elsker MC-turer i Norsk natur uten kjedelige transportetapper. Det skal være spennende å reise ut fra hotellet, og godt å komme tilbake skriver de på hubriding.no. Du har flere dager med ulike kjøreruter og opplevelser, men ender opp tilbake på samme utgangspunkt. Det er for deg som ønsker en helg eller uke hvor du bruker tiden på det du liker best: å kjøre motorsykkel. Kjøredager med nye opplevelser hver dag, men uten stress. Alt er tilrettelagt for deg som motorsyklist. Det høres spennende og behagelig ut spør du meg!

Tilrettelagt for motorsyklisten

Slik jeg forstår det tilbys det rask assistanse dersom dersom det skulle skje deg eller sykkelen noe underveis på hubriding tur. Eksempelvis tekniske problemer eller lignende. Blant annet vil samarbeidspartnere kunne sørge for leiesykkel dagen etter ved f.eks motorhavari. Det er også tilrettelagt for vasking, smøring og tørking av motorsykkelen dersom det er nødvendig. Rett og slett tilrettelagt for motorsyklister. Fantastisk!

Nytt i 2021 er en MC-trailerordning. Bor du i Nord og ønsker å kjøre i Sør, eller omvendt, kan du nå som en ekstra service få transportert din motorsykkel for hubriding. Hubrinding.no med Straand Hotel i spissen har inngått et samarbeid med Miniexpress Thermo Tromsø. Les mer om dette her på reitwagen.no

Hvor kan jeg Hubride i 2021?

I løpet av våren 2021 er flere hoteller, reiselivsmål og fylker i gang med å tilrettelegge for Hubriding i følge reitwagen.no

 • Straand Hotel– Hubriding i Vestfold og Telemark (Tanken er: Alle veier fører til Straand)
 • Fru Haugans– HubRiding Helgeland i Nordland
 • Røros Hotel– HubRiding Røros i Trøndelang
 • Kronen Gård Hotel– HubRiding Rogaland i Rogaland
 • Gamlaværket– HubRiding Rogaland i Rogaland
 • Grand Hotel Egersund– HubRiding Rogaland i Rogaland
 • Sola Strand Hotel– HubRiding Rogaland i Rogaland
 • Hotel Victoria– HubRiding Rogaland i Rogaland
 • Losby Gods – HubRiding Oslo i Viken
 • Kviknes Hotel – HubRiding Sognefjorden i Vestland fylke
 • Hotel Union Geiranger – HubRiding Geiranger i Vestland fylke

Da er det bare å begynne å planlegge sommeren da dere!

NB! Denne artikkelen er ikke sponset på noen måte. Den skrives fordi vi i Online-MC tenker at dette er et fantastisk initiativ på vegne av oss motorsyklister.

Kilder, hvor du også kan lese mer om Hubriding: