Guide - Slik velger du riktige bremseklosser til din MC (Ferodo)

Guide - Slik velger du riktige bremseklosser til din MC (Ferodo)

Publisert: | Sist endret:

Her på Online-MC fører vi bremseklosser fra Ferodo. Ferodo er ledende på bremseklosser til MC når det gjelder kvalitet og utvalg. På flere MC-modeller kan man velge mellom flere ulike klosser og derfor har vi skrevet en Ferodo bremseklosser guide.

OBS! Stort sett leveres ikke alle ulike typer bremseklosser til alle motorsykler. Bruker du vårt skiltsøk eller modellsøk finner du enkelt ut hva du kan velge mellom til din motorsykkel.

Eco-Friction: Eco-Friction er rimelige og mer miljøvennlige klosser. Lavt støynivå og stor reduksjon i partikkelforurensning.

Platinum: Platinum bremseklosser har organisk high performance bremsebelegg. Teknologien er hentet fra Ferodos racing-program. Platinum gir svært gode bremseegenskaper på både tørre og våte forhold. Ideelt valg for de største og de minste syklene hvor organisk belegg anbefales. Anbefales både til rustfrie og støpejernskiver.

Sintergrip: Sinter er kjent for å være «TOP OF THE LINE» når det kommer til bremseklosser. Ferodos Sinter-klosser er beskrevet som fremtidens standard innenfor motorsykkelbremser. Disse klossene er for førere som skal ha det beste. Velkjent for fantastiske bremseegenskaper også på vått føre. Prisen er litt høyere, men livslengden er 3x sammenlignet med organiske klosser. I tillegg mener Ferodo at de har 20 % mindre skiveslitasje enn konkurrerende sintrede klosser. Anbefales til rustfrie skiver.

Sintergrip Off-road: Fullmetallbelegg som er ledende innenfor off-road sinterteknologi. Suverene under ekstreme og gjørmete forhold. 3x livslengde sammenlignet med organiske klosser. Anbefales til rustfrie skiver.

Når du skal velge bremseklosser til din motorsykkel anbefaler vi deg å ta valget ut fra kvalitet og ikke pris. Det er noen deler man ikke skal spare på når det kommer til MC og bremser er definitivt en av disse. Gode bremser kan utgjøre store forskjeller.

Det finnes også egne bremseklosser til Racing som vi ikke tar for oss i denne artikkelen. Ferodos Racing bremsebelegg har flere seiere de siste 50 år ennn noen annen produsent i verden. Bruk vårt skiltsøk eller modellsøk for å finne racing-bremseklosser til din MC, eller ta gjerne kontakt med oss ved spørsmål. NB! Racing bremseklosser er ikke anbefalt til normal gatebruk.

Prøv vårt skiltsøk eller modellsøk for å se hvilke type bremseklosser vi har til din MC.