Vår favoritt styling til motorsykkel

Vår favoritt styling til motorsykkel

Publisert: | Sist endret:

For mange av oss er ikke motorsykkel bare et fremkomstmiddel, men en hobby. (PS! Leser du denne artikkelen er du mest sannsynlig vår soulmate allerede <3). Er du en motorsykkelentusiast som setter pris på detaljene, har vi det perfekte tilbehøret som vil gi din sykkel et unikt og iøynefallende utseende. Våre "bling"-produkter er ikke bare et visuelt løft for din motorsykkel, de er også laget med materialer av høyeste kvalitet som sikrer pålitelighet og holdbarhet. La din motorsykkel få den oppmerksomheten den fortjener med disse 10 produktene:

1. Stilig oljepåfyllingslokk

Altså, se så vakre de er. Det er som diamanter på motorsykkelen. Med høykvalitetsmaterialer og strålende design, blir dette lokket en oppsiktsvekkende detalj på din motorsykkel.

Her kan du velge samme farge som motorsykkelen eller gå for en kontrastfarge, det kan jo også være kult.

Oljepåfyllingslokk er modellspesifikt. Bruk vårt modellsøk / skiltsøk for å se hva vi har til din MC.

2. Stilige bremsevæskebeholderlokk (foran/bak)

Mer bling … Jadda, og her finnes det lokk til både bremsevæske beholder foran på styret og bak. Det elegante designet sørger for at selv de minste komponentene på sykkelen din ikke blir oversett.

Bremsevæskebeholdere er modellspesifikt. Bruk vårt modellsøk / skiltsøk for å se hva vi har til din MC.

3. Fargede bobbins

Bobbins er universalt, men du må vite hvilken gjengestørrelse din sykkel trenger. Bobbins er nødvendig for å kunne sette motorsykkelen opp på en garasjestøtte og gjør det enklere å vedlikeholde og stelle sykkelen din. Litt kult å matche de med resten av blinget.

Se Daytona bobbins her!

4. Fargede skiltskruer/bolter

And it goes on … Dette er jo på ingen måte noen nødvendighet, men en liten slant for noen muttere som matcher resten. Jeg falt for disse også.

Se våre Skiltskruer/bolter her

5. Holker

Disse holkene er universale og passer alle standard 22 mm styre. Fargede holker er utrolig kult, men da jeg ofte blir kald på hendene, blir det varmeholker på meg. Varmeholkene kombinerer funksjonalitet med stil, slik at du kan glede deg over hver tur uansett værforhold. Er du derimot ikke av den frosne typen kan noen fargede holker matche resten av blinget godt.

Se fargeholkene her!

Se Daytona varmeholker her!

6. Styrevekter

Disse styrevektene passer 22-25 mm styre. Skal være ærlig å si at det kanskje blir litt mye med både fargede holker og styrevekter, men disse passer hvertfall perfekt til varmeholkene.

Sjekk ut alle våre styrevekter her!

7. Tøffere speil

Speiljungelen, det finnes et hav av ulike speil, så her kommer det an på smak og behag, men sannheten er hvertfall at det finnes kulere speil der ute enn de som følger med originalt. Speilet avbildet under heter D-mirror black og finnes både for montering på styreende og gjenger.

Vi har et bredt utvalg speil, universale og modellspesifikke. Se alle våre speil! Se om vi har modellspesifikke speil til din modell ved å bruke vårt modellsøk / skiltsøk.

8. En stilig tankpad

En tankpad er ikke bare stilig, men også praktisk da den beskytter tanken mot riper fra jakke/glidlås. Tankpad er faktisk et must pga beskyttelse.

Se våre tankpads her!

9. Sotet vindskjerm

I tillegg til at en sotet vindskjerm gir sykkelen en tøffere stil så kan en større vindskjerm beskytte godt mot vind.

NB! Vindskjerm er modellspesifikt. Givi leverer sotet vindskjerm til de fleste modeller. Sjekk om vi har sotet vindskjerm til din modell ved å bruke vårt modellsøk / skiltsøk.

10. Snertne blinklys

Mange originale blinklys er store og kanskje ikke så pene. Vi har et stort utvalg snertne blinklys – små blinklys, løpende blinklys etc. Ikke minst LED dersom din MC ikke har dette (Vær obs på at dersom du har en eldre mc med vanlige pærer kan det hende du må bytte rele når du går over til LED-lys.).

NB! Det finnes både modellspesifikke og universale blinklys. Se om vi har modellspesifikke blinklys til din modell ved å bruke vårt modellsøk / skiltsøk. Du finner universale blinklys her!


La din motorsykkel få den oppmerksomheten den fortjener. Prøv vårt skiltsøk eller modellsøk for å finne modellspesifikke produkter og oppgrader din motorsykkel slik at folk snur seg etter den når de går forbi.