Praktisk vinterutstyr til din ATV

Praktisk vinterutstyr til din ATV

ATV
Publisert: | Sist endret:

Brøyteskjær / plog

Med rett plog kan du gjøre vinteren til en lek sammen med din ATV! Her har vi listet de vanligste brøyteskjærene og plogpakkene våre, men vi har også andre pakker som dekker for eksempel kjøretøy som bruker beltekit. Iron Baltic sitt sentermonterte system kan festes med universal brakett, men tilbyr også modellspesifikke festeplater. Frontmontert system krever modellspesifikk brakett. Bruk modellsøk eller kontakt oss for å finne disse.

Rett plog: De rette plogene er meget effektive til enklere snørydding og mindre områder. De er enkle å montere og det billigste alternativet til plog, noe som gjør denne gruppene til våre mestselgende ploger.

Konet plog: Den koniske formen gjør at snøen «ruller» lettere av plogen og styres enda bedre til siden. Takket være skjermen over skjære kan man ploge i høyere hastighet og nærmest kaste snøen til sides. Dette gjør den koniske ploget til en svært effektiv plog.

V-plog: V-plog er den optimale plogen. De er leddet på midten og kan derfor stilles i V-posisjon forover og bakover, eller skråstilles etter ønske.

Ekstrautstyr til plog:

Vintertilbehør

Annet nyttig vinterutstyr