Betaling

Betalingsbetingelser/porto

Du ser det totale beløpet i kassen før du bekrefter ditt kjøp, slik at du ikke får overraskelser når pakken ankommer deg. Avtalt beløp er det du betaler, det er ingen skjulte kostnader når du handler hos Online-MC AS! Frakt/porto for ordre betalt med online betaling er for tiden kr 99,- inkl. mva.

Online betaling / Kredittkort

Vi tilbyr online betaling via BBS Netaxept. BBS Netaxept tilbyr et sikkert betalingssystem for netthandel som tilfredsstiller både de behov vi har som selger og den sikkerheten du har som bruker av denne tjenesten.
Følgende online betalinger er tilgjengelig: PayPal, Vipps, Visa, Mastercard og Maestro.

Når trekkes beløpet betalt med kredittkort?

Vi trekker deg ikke for kjøpsbeløpet før varen forlater lager, i enkelte tilfeller kan du som kunde kanskje oppleve at kortselskapet reserverer angitte beløp og reduserer disponibelt beløp på ditt kort, men pengene er altså ikke trukket, kun reservert.

Om din bestilling blir slettet vil likevel beløpet være reservert noen dager, hvor lenge avhenger av din bank - kontakt eventuelt din bank for hvor mange dager det er snakk om. Dette er standard prosedyrer fra kortselskapet og den banken som har levert deg ditt kredittkort.

Om du avbestiller deler av din bestilling, trekkes KUN det nye beløpet som er lavere enn reservert beløp.

Om vi må kreditere et kjøp som har blitt gjort med et kredittkort ved en senere anledning, gjøres dette foretrukket mot det samme kredittkortet som ble brukt ved bestilling.

Det er ikke mulighet for å be kundesenter legge til varer på en bestilling som er forhåndsbetalt, det må registreres en ny ordre. Dette kommer av at vi ikke kan trekke mer enn reservert beløp.

Sikkerhet ved online betaling/kredittkort

Med betalingsløsning via BBS Netaxept er det trygt å handle over Internett.

Er du skeptisk til å handle på nettet? Føler du at det ikke er trygt å bruke kortet ditt? Vårt system sammen med systemet til BBS Netaxept er utarbeidet med tanke på sikkerhet både i betaling og leveranse.

Vi behandler alle personlige opplysninger konfidensielt. Dine persondata gjøres ikke tilgjengelig for andre. BBS Netaxept stiller krav til de nettsteder som bruker tjenestene for å ivareta ditt personvern. Ingen informasjon om ditt kredittkort blir lagret hos oss.

Sikkerheten ved bruk av online betaling blir ivaretatt etter de krav datatilsynet krever. All sensitiv informasjon skjer via krypterte linjer.

Kortsvindel

Du er alltid sikret mot kortsvindel, om kortselskapet ikke kan dokumentere at det er du som har utført transaksjonen og det ikke foreligger mislighold fra kortholders side, vil du ikke være ansvarlig for kjøpet.

Vi refererer ellers til de retningslinjer som er satt fra kortselskapene og det er meget viktig å følge disse. Husk at ditt kredittkort alltid må oppbevares på en forsvarlig måte for å unngå misbruk. Vi oppfordrer alle kortholdere til å kjenne til rutiner for hva som må gjøres om noe skjer med ditt kredittkort.