🎁🎅 Perfekte julegaver til dine motorsykkel-venner 🎅🎁

🎁🎅 Perfekte julegaver til dine motorsykkel-venner 🎅🎁

Publisert: | Sist endret:

Jeg oppfatter at mange synes det er vanskelig og et slit å kjøpe julegaver. Jeg synes det er litt synd, for førjulstiden skal jo være hyggelig. Dersom du skal handle til noen som eier og er interessert i motorsykkel, da vil jeg gjerne prøve å hjelpe deg.

I denne artikkelen har jeg samlet våre beste forslag til hva du kan kjøpe til dine motorsykkelvenner! (Eller ønske deg selv kanskje, haha. Ganske slitsomt å måtte komme på hva du ønsker deg hele tiden også.)

Til den som ønsker at sykkelen skal skille seg ut

Disse tipsene er til den vennen som stolt viser frem sykkelen sin og de nye duppedingsene han/hun har anskaffet. Dette er ofte en person som liker at ting matcher og ser bra ut. Utseende på sykkelen betyr mye rett og slett.

Modellspesifikke gaver til den som ønsker at sykkelen skal skille seg ut

For å finne modellspesifikke gaver så må du bruke modellsøk eller skiltsøk for å finne ut om denne varen finnes til den sykkelen du ønsker å kjøpe delen til. Eksempler på modellspesifikke produkter:

Daytona fothvilere Fothvilere
Skiltbrakett Evotech Kort skiltramme
Oljepåfyllingslokk Oljelokk
Lokk for bremsevæskebeholder Bremsevæskebeholderlokk
Scorpion eksosanlegg Slip-on eksos

Til den turlystne

Å dra på helgetur eller langtur er det veldig mange motorsyklister som gjør i løpet av en sesong. Kjenner du en motorsyklist som liker å dra på tur kan den perfekte julegaven være noe turrelatert motorsykkelutstyr:

NB: Til tankvesker, husk monteringssett! For å finne riktig monteringssett, bruk modellsøk eller skiltsøk.

Til den praktiske

Noen av oss motorsyklister er mer opptatt av det praktiske enn andre, men disse julegavene er egentlig noe alle burde ha.

Til petimeteren

Så var det petimeteren, han/hun som vasker og steller med sykkelen til en hver tid. Dette gjelder egentlig veldig mange motorsyklister da det for de fleste er en interesse som også innebærer stell av sykkelen. Dette er for så vidt produkter alle kan trenge i ny og ne.

Til den utstyrsbevisste

Det har heldigvis vært mye fokus på godt utstyr i MC-bransjen og for den utstyrsbevisste har vi noen gode forslag til julegaver. Når det gjelder påkledning som hjelm, hansker, ryggskinne osv så trengs det å vite størrelse. Om man skal kjøpe slike gaver er det viktig at man vet nok om den man skal kjøpe til.Prøv gjerne vårt modellsøk eller skiltsøk for å finne mer modellspesifikke deler og utstyr til dine motorsykkelvenner.

Vi ønsker deg en fredelig førjulstid!